Betaal veilig en snel | iDeal, Crypto, Paypal, Apple Pay, Google Pay en meer!
12 maanden garantie | 14 dagen bedenktijd
Info@luxwallet.nl | 036 - 303 13 74 | Sinds 2023 is LUXWALLET® verkozen tot de officiële drone leverancier van AMAZON in 8 landen |

Test 1

luxwallet.nl

Slide 1
SG-ProX1 – 4K Drone - Camera 8MP – Stabilisator

Met de LUXWALLET ProX1 GPS Drone kun je tot wel 500 meter vliegen. De ProX1 Serie heeft een automatische tracking systeem waardoor de drone je blijft volgen. Als de accu na ongeveer 20 minuten leeg raakt, dan zal de drone automatisch terugkeren.

Slide 2
Infinity Series – Vingerafdruk 128GB USB 3.0 Stick

Beschikt je over bestanden die veilig bewaard moeten worden? Bewaar je alles op papier of bijvoorbeeld in je achterhoofd? Maak nu gebruik van een revolutionair systeem die ervoor gaat zorgen dat je veilig uw bestanden kunt opslaan. De LUXWALLET Infinity Series is gemaakt met premium chips en beschikt over AES256 Encryptie.

Slide 3
SG-ProX2 Drone – Quadcopter - 4K HD Sony Camera 8MP

Maak kennis met de LUXWALLET SG ProX3 drone. De meest complete drone met de nieuwste technieken zoals het beheren van de drone met gebaren en het ‘’GPS Smart Follow’’ systeem via GPS. Met deze drone kun je professionele foto’s en video’s opnemen in 4K kwaliteit (4096*3072P).

Slide 4
WX10 Wireless Opslag Draagbaar Externe Opslag 32GB

Externe en draadloze wireless opslagschijf voor uw smartphone of tablet. Herken je dat moment wanneer je een melding krijgt met; ‘’je opslag is vol’’ of ‘’maak ruimte vrij’’? Wil je ook niets verwijderen en weet je geen veilige locatie om bestanden snel en efficiënt op te slaan?

Slide 5
10.000mAh Powerbank – Lithium Polymer Accu Batterij

Deze innovatieve Lithium Polymer powerbank van de hoogste kwaliteit neem je vanaf nu overal mee op reis, werk of een vakantie. Onze laders zijn uitgerust met maar liefst 9 type bescherming om je smartphone of tablet snel maar veilig te laden zonder de accuduur van je apparaat aan te tasten.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow