Betaal veilig en snel | iDeal, Achteraf betalen, Crypto, Paypal, Apple Pay, Google Pay en meer!
12 maanden garantie | 14 dagen bedenktijd
Info@luxwallet.nl | 036 - 303 13 74 | LUXWALLET ® is drone leverancier in heel Europa.

Starten met Bitcoins

luxwallet.nl

U heeft er vast weleens over gehoord. Termen zoals cryptocurrency of blockchain. Cyrptocurrencies zijn de digitale valuta’s van de toekomst waarmee men kan betalen en waarmee bedrijven nieuwe en revolutionaire projecten ontwikkelen. Veel van deze projecten zullen zo revolutionair zijn, dat het de mensheid zal helpen.

Wat is een blockchain?

De blockchain is een wereldwijde en gedecentraliseerde spreadsheet. U kunt het zien als internet. Het bestaat maar wordt door niemand beheert. Iedereen kan er bij. Voordeel van de blockchain is dat iedereen baas is over zijn of haar geld. Er is geen bank die het beheert.

De blockchain houdt bij wie aantal munten heeft verstuurd naar persoon en wat het saldo van elk account is.

Het wordt opgeslagen en beheerd door duizenden mensen (mijnwerkers) over de hele wereld die beschikken over speciale computers.

Dat klinkt interessant! Waar kan ik meer informatie vinden per project en munteenheid?

U kunt alle munten vinden op www.coinmarketcap.com. Hier kunt u tevens ook de waarde zien van elke munt. Als u op een munteenheid klikt, kunt u de bijbehorende website vinden.

Wilt u investeren in digitale valuta? Wij adviseren u om eerst een account te maken door op de volgende link te drukken.

https://www.coinbase.com/join/597c6ec26dbf7501eaae36d9

Wanneer u boven € 100,- aan munten haalt ontvangt u € 10,- aan bitcoins van Coinbase. Wilt u weten hoe u andere munten kunt aanschaffen?

Op Coinbase schaft u munten aan en stuurt u vervolgens door naar een handelsplatform.

https://www.youtube.com/watch?v=3i48fxsR_Zg&t=457s

Op dit moment is er een grote hoeveelheid aan mensen die registeren. U kunt investeren in andere munten op een van de volgende platformen;

  • Binance (Grootste exchange) registratie: https://accounts.binance.cc/en/register?ref=26863723
  • Litebit
  • Poloniex
  • Kraken
  • Bittrex

Hoe bewaar ik mijn digitale valuta?

U kunt op verschillende manieren uw digitale valuta bewaren. Een ”Hot wallet” ontvangt u automatisch als u zich aanmeldt op een handelsplatform. Een ”Hot wallet” is handig wanneer u dagelijks wilt handelen of bijvoorbeeld wanneer u snel wilt inspelen op bepaalde nieuws. Een cold wallet is veilig omdat het niet te hacken is. Uw valuta staat namelijk direct op de blockchain.

Voordeel Hot Wallet: Snel handelen, verkopen en opsturen van digitale valuta.
Nadeel Hot Wallet: Als de platform gehackt wordt of failliet gaat bent u al uw digitale valuta kwijt.

Voordeel Cold Storage Wallet: geen kans om gehackt te worden omdat de coins direct op de blockchains zitten.
Nadeel Cold Storage Wallet: U kunt niet direct handelen. Dit is dus meer bedoelt voor als u een lange periode wilt investeren.

De meest veilige manier is om een ”koude portemonnee” te maken (cold storage). Dit doet u door eerst paper wallets te maken van de desbetreffende valuta.

Voorbeeld:

U wilt in Ark valuta investeren. U gaat naar Google en tikt in ”Ark paper wallet”. U drukt op https://arkecosystem.github.io/paper-wallet/#/ en gaat offline een wachtwoord maken. U ontvangt een private key en een public key. *let op dat u een officiële paper wallet generator gebruikt. Maak nooit een paper wallet ONLINE. Doe dit altijd offline. U kunt het offline genereren door het bestand te downloaden die op de desbetreffende pagina te vinden is. U schakelt vervolgens uw internet uit en maakt de paper wallet. Wanneer u uw wallet veilig OFFLINE heeft gemaakt, kunt u alles afsluiten en weer online gaan. Wij niet niet verantwoordelijk voor verloren coins of tokens door de paper wallet op een verkeerde manier te installeren.

Public key: iedereen mag uw public key zien. U kunt het vergelijken met uw bankrekeningnummer.

Private key: dit is uw wachtwoord, u dient deze te bewaren. Verliest u de private key? Dan bent u al uw digitale valuta kwijt. Wij adviseren een backup te maken van de private key en de private key in de beveiligde sector van de LUXWALLET te plaatsen.

*Let op dat u enkel ARK stuurt naar de paper wallet en geen Ripple bijvoorbeeld. Hiervoor heeft u namelijk een Ripple paper wallet nodig. Als u een andere valuta stuurt naar een ARK Wallet dan bent u de andere valuta kwijt. Dit geldt zo met elke valuta.

We adviseren u uw wachtwoorden veilig op te slaan in de LUXWALLET. Zo weet u zeker dat er niemand bij uw investering kan komen behalve u. We adviseren u de paper wallets op een schone computer te doen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verlies van uw valuta.